BEWEGING BINNEN JE BEDRIJF

Sportivate faciliteert in bewegen en plezier! Vanuit het onderdeel “Business Games” met een gezond stuk competitie en vanuit het onderdeel “Experience” gefocust op de toegankelijkheid voor ieder individu binnen het bedrijf!
Sportivate-BusinessGames

BUSINESS GAMES

Kan je ook niet stil zitten op het kantoor, of wil je met je collega’s graag samen competitief sporten en opnemen tegen andere bedrijven? Je klantendag anders inrichten en middels activiteiten (Games) je klanten verrassen. Wij faciliteren en ontzorgen!

Sportivate-Experiences

EXPERIENCES

Bedrijfsbegeleiding, teambuilding, relatiedagen en vitaliteit op maat. Wij enthousiasmeren en faciliteren daar waar bedrijven niet verder komen. Dit omdat de core business ver van de zakelijke gezondheid ligt. Wij nemen het bedrijf aan de hand en leren ze zwemmen.

Network games

Verbinden vanuit de beweging! De Network Games, is net werken. 

Wij tonen aan dat op een laagdrempelige manier zaken doen voor iedereen WinWin is. Wil je net als vroeger veel plezier hebben en tegelijkertijd je netwerk op bouwen. Niet het “ouderwetse” netwerken waar je veel te netjes moet kleden. Lekker in je chilloutfit, lekker sporten en vooral heel veel plezier maken.

Slide "Sportivate is een enorme meerwaarde
voor het sportieve klimaat in ons bedrijf"
- Willem Jansen, teamleider

Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | gert@sportivate.nl | 06 22 43 36 79

Sportivate-Centraal-footer