WIJ ONDERSTEUNEN BSO EN KDV TEAMS EN VERZORGEN EEN BEWEEG EN SPEEL AANBOD

fijn en stimulerend

Wij weten dat je als BSO/KDV een fijne en stimulerende omgeving wilt bieden. Om dat te kunnen doen heb je een passend en uitdagend aanbod nodig. Het aanbod moet ten alle tijden veilig en verantwoord zijn binnen de huidige regelgeving. Niet al dat aanbod kan binnen het huidige PM’ers worden gefaciliteerd.

Wij geloven dat je met gezamenlijke kennis en inzet veel verder komt wat ten goede komt van het kind. Dat is waarom wij graag de krachten bundelen en op dit moment met al 50 enthousiaste jongens en meiden vanuit Sportivate een match hebben op verschillende BSO en KDV locaties. Wij zijn er om een speel- en beweegaanbod te verzorgen, waarmee we jouw team ontzorgen. Hiermee stimuleren en creëren we een mooi gevarieerd aanbod voor de kinderen.

Sportivate zorgt ervoor dat jonge enthousiastelingen worden verbonden met BSO/KDV werk en er zo meer diversiteit wordt gecreëerd in de man/vrouw verhouding.

Ons speel- en beweegaanbod wordt begeleidt door Sportivaters die voldoen aan de richtlijnen die nodig zijn om te mogen werken binnen de KDV/BSO. Zij hebben een profiel/erkenning conform de wet en regelgeving van de GGD.

Sportivate BSO KDV

Hi! je kan ons alles vragen

Ook een Sportivator op één of meerdere van jullie locaties voor 3 maanden, een jaar of voor een langere periode, wij geven je graag aanvullende informatie via bso@sportivate.nl of bel naar 06 188 564 19.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanmelding, vraag, samenwerking of meer informatie. Bel 033-7200401 (maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00) of stuur een Whatsapp bericht.

Of loop bij ons naar binnen Disketteweg 1, 3821 AR Amersfoort