Bewegen is
   voor ons een
     serieuze zaak

OVER ONS

Sinds 2016 maken wij impact. Bekijk de docu over ons ontstaan

Wij implementeren met Sportivate een groeisysteem waarin kinderen gezond, creatief en speels op kunnen groeien en geven als groot kind hierin het goede voorbeeld. Dat laatste doen wij door ook op zakelijk vlak beweging te stimuleren. Wij maken zo van groei de nummer één factor voor een gezond, krachtig en gelukkig leven. Wij zijn actief op BSO’s en scholen. Buiten schooltijd kun je bij ons terecht voor onder andere kinderfeestjes en extra ondersteuning zoals rots- en water training.   

Wij hebben onze eigen locatie en die noemen wij Playground, hier vinden een groot aantal van onze beweeg-diensten plaats en bieden wij de ruimte aan andere ondernemers. Playground biedt een unieke interne beleving die inspireert om daadwerkelijk in beweging te komen én te blijven.

Samenwerken  

Door samen te werken met alle partijen rondom een kind/volwassenen vergroten wij de kans op het slagen van onze missie.   

SPEELS EN VEILIG VERTROUWEN  

Wij creëren een veilige situatie waarin je erop mag vertrouwen, dat je jezelf kan en mag zijn.

eigenaarschap  

Wij creëren zelf onze toekomst en daarmee de kracht om te doen wat nodig is.

rebels  

Wij hebben het lef om alles net een beetje anders te doen

Door onze alledaagse acties, de diensten en producten die wij leveren stimuleren wij een gezondere wereld. Wij maken zo van groei de nummer één factor voor een gezond, krachtig en gelukkig leven en wij stimuleren dit vóór 2030 bij 300.000 kinderen, groot en klein.