fitaalpakket

Happy people, healthy people

Nog nooit was het welzijn en welbevinden van je medewerkers van zoveel waarde als nu. Actieve medewerkers zijn niet alleen de hoeksteen van een florerende organisatie, maar vormen ook de
drijvende kracht achter werkgeluk en resultaten van topniveau. Gelukkige medewerkers zijn gezonde medewerkers met alle voordelen van dien én blijven vaak langer bij je organisatie. Het is geen verrassing dat steeds meer werkgevers zich richten op vitaliteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers je aanbod omarmen en niet zien als nog een extra “sportieve” verplichting? Het antwoord ligt in het FITAAL Pakket van Sportivate.

Creëer een actieve en inspirerende werkomgeving.

De tijd van fitness abonnementen uitdelen aan je medewerkers in de hoop dat ze gaan sporten is voorbij. Bij Sportivate geloven we dat vitaliteit de sleutel is tot een succesvolle en veerkrachtige organisatie. Maar wat als we je vertellen dat we niet alleen streven naar een gezonde werkomgeving, maar ook naar een omgeving vol plezier en enthousiasme? Dat is waar “Fitaliteit met de F van Fun” om draait. We begrijpen dat Fitaliteit niet alleen gaat om beweging en gezondheid, maar ook om het creëren van een energieke en inspirerende sfeer waarin medewerkers plezier ervaren en samen successen behalen.

“Beweging binnen je bedrijf is een bedrijf in beweging”

Start direct jouw Fitale avontuur

Nu is het moment om actie te ondernemen en je organisatie te verheffen naar een nieuw niveau van vitaliteit en plezier. Ontdek vandaag nog hoe het FITAAL Pakket je team kan inspireren, je cultuur kan transformeren en je organisatie kan versterken.

Plan direct een afspraak in met één van onze Fitaliteitsmakelaars:

Regio Amersfoort

Gert sportivate

Gert van assen | gert@sportivate.nl | 06-42769000

regio utrecht

sportivate_ethan

Ethan van Zwol | ethan@sportivate.nl | 06-12938855

vergaderruimte boeken

Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vergadering in onze agenda te reserveren of een arrangement met je samen te stellen. Wij hebben er zin in!