Bewegen en sociale cohesie bevorderen op jouw school, wij doen het!

Bewegen en sociale cohesie bevorderen op jouw school, wij doen het!

Onze beweegdiensten

Speel & Beweeg Pauze

Sportivate levert totale ontzorging op het schoolplein waarbij de groei en ontwikkeling van elk kind centraal staat. Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn, zo zei Johan Cruyff. Wij maken van deze droom werkelijkheid door kinderen weer in beweging te zetten en van hieruit weer hun natuurlijke drang naar spel aan te wakkeren.

Bij ons mogen kinderen stromen, meanderen, niet recht op het doel af maar ontwikkelgericht. Hierin activeren en stimuleren wij het kind, maar coachen wij het tegelijkertijd om tot zelfstandig spel te komen. Een stapje naar voren om er twee achteruit te zetten, zodat het kind de ruimte krijgt om vrij te spelen.

Sport en Spel dagen

Sportivate biedt te gekke, geheel verzorgde sport- en spel dagen aan op school! Kies voor de Sportdag: Normaal, Fun of Gruwelijk. Wij bouwen jullie schoolplein om tot een speel en beweegparadijs. Onder leiding van enthousiaste Sportivators spelen de kinderen de leukste spelletjes en staat plezier voorop. Samen werken wij aan een speels beweegklimaat waarin het kind centraal staat. Tijdens de sportdagen speelt competitie nauwelijks een rol en ligt de focus vooral op het spelplezier en het samen bewegen. Een sport- en speldag om niet snel meer te vergeten!

Pedagogische ondersteuning

Iedereen verdient alle kansen op volwaardig en leuk onderwijs. In het onderwijs is het enorm van belang dat er ingespeeld kan worden op de behoeftes van de kinderen en dat ze de juiste tools meekrijgen voor de toekomst. Ook de scholen en ouders hebben recht op de juiste tools. Goed voorbeeld doet volgen!

Dynamische schooldag

Beleef bij ons (GRATIS) de meest fantastische schooldag ooit. Een educatieve dag vol beleving voor de kinderen én leerkracht. Met onze diverse partners hebben we een schooldag samengesteld die bijdraagt aan de totale ontwikkeling van het kind en waarin we op speelse wijze aan de slag gaan met 1. Bewegend leren en lerend spelen. 2. Groepsdynamica, een gewenst pedagogisch klimaat. 3. Gezondheid en lifestyle. Alles wat je hier beleefd is eventueel te implementeren in jullie eigen situatie op school. Een enorme win win. Boek snel je schooldag

Sportivate-SBB-Erkend-Leerbedrijf

Slide "Leerlingen leren vaardigheden waar
binnen school minder tijd en aandacht voor is
"
- Willem Derksen, leerkracht
Slide "Sportivate is een enorme meerwaarde
voor het hele pedagogische klimaat op
onze school
"
- Onno Hoekstra, obs De Vlindervallei
Slide "Ik wil helemaal niet naar het voortgezet onderwijs mama,
Ik kan toch ook gewoon Sportivator worden?
"
- Loes (10 jaar)
Slide "Het is mooi om te zien hoe de leerlingen nu
actiever buiten spelen. Er zijn veel minder incidenten
"
- Annemarie Willemsen, Leerkracht
Slide "De drempel voor kinderen, die lastiger tot spelen komen, is lager geworden!" - Marcel Bos, Ludgerschool

Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | info@sportivate.nl
Algemene voorwaarden

Sportivate-Centraal-footer