Wij verzorgen een teamlid dat een sportief aanbod realiseert binnen jouw groep

Sportivators op de BSO. Een Sportivator wordt onderdeel van het team dat werkzaam is op een BSO locatie. Dit betekent dat ze meewerken aan de gestelde werkzaamheden op de BSO’s. Hierbij gaat onze voorkeur naar een vast gezicht, dit is zowel voor jullie als organisatie, voor de Sportivator maar vooral voor de kinderen het meest prettigst.

Een Sportivator is verantwoordelijk voor het neerzetten/ontwikkelen van het speel- en beweegklimaat op de BSO-locaties. Hierbij komt een Sportivator ten allen tijde met een speel- en beweegaanbod.Onze Sportivators zullen tijdens de gewone middagdiensten als de vakantiediensten bijdragen.

Hoe gaan wij te werk?

Vanuit het eerste contactmoment, maken wij een telefonische afspraak waarbij de wensen en behoeften worden besproken. Wanneer er een match lijkt te zijn maken wij, afhankelijk van de wens, een opdrachtvoorstel of wordt er een fysieke vervolgafspraak gepland. Hierbij zoomen we verder in op de invulling van onze samenwerking. 

Tijdens onze samenwerking plannen wij evaluaties in en kijken wij middels goede begeleiding en coaching op locatie ook naar de juiste match, om zo zorg te dragen voor een gelukkige, duurzame samenwerking voor alle partijen.

BSO sportivate

Neem Contact met ons op

Ook een Sportivator op één of meerdere van jullie locaties voor 3 maanden, een jaar of voor een langere periode, wij geven je graag aanvullende informatie via bso@sportivate.nl of bel naar 06-18856419