BUSINESS GAMES

Kan je ook niet stil zitten op kantoor en wil je samen met je collega’s bewegen, sporten en het opnemen tegen andere bedrijven? Meld je bedrijf dan aan voor de Eemland Business Games! Je kan je bedrijf per event inschrijven, zo bepaal je zelf welke events passen bij jou en je collega’s. Wil je aan alle events deelnemen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

We creëren:

 1. Meer plezier in sport en bewegen creëren binnen het bedrijfsleven
 2. Meer oog voor duurzaamheid binnen het bedrijfsleven
 3. Verbinding tussen maatschappelijke issues en het bedrijfsleven
 4. Gemotiveerde, enthousiaste partijen die verder gaan dan ‘gezond zijn’

Hoe doen wij dit:
Wij verbinden maatschappelijke vraagstukken van verenigingen en de behoefte van bedrijven om in beweging te komen en bij te dragen aan een positief beweeg klimaat. Er is een platform gecreëerd waardoor het mogelijk is om als bedrijf in te schrijven voor één van de events. Deze events worden gehost door (sport)verenigingen en initiatieven uit de regio Eemland en zullen straks maandelijks plaats vinden.

Nieuwste evenement: Alta Tennis Experience

TENNIS EXPERIENCE ALTA | Tennisvereniging Alta | 9 & 20 Juli

In samenwerking met t.v. Alta organiseren wij deze exclusieve Tennis Experience tijdens de ATP Challenger. Eerst ontvang je op 9 juli een clinic, aangeboeden door Academie Kockx. Op 20 juli volgt dan een wedstrijd 2×2 met aansluitend de halve finale van de ATP Challenger. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Let op, slecht 8 plekken beschikbaar.

  Email: bedrijf@sportivate.nl
  Telefoon:06-48468268 Jelte Bakker

  AMERSFOORT BEACH | Hamseweg Amersfoort | datum 28 juni | Inschrijven voor: 28-06-2019

  Op 28 Juni starten we met AMERSFOORT BEACH georganiseerde door Stichting Sportivate op sportpark zielhorst. Als bedrijf gaat het om de beleving van het deelnemen. We gaan met elkaar bewegen, in groepen of individueel. We maken hierin geen onderscheid tussen multinational en zzp’r, iedereen is welkom en kan op zijn eigen manier deelnemen.

  Clinic/workshop op maat:
  Wil je als bedrijf niet ongetraind het speelveld betreden? Wij zorgen voor clinics en/of workshops die aansluiten bij jullie wensen. Op deze manier kom je beslagen ten ijs en staat niks het sportieve plezier nog in de weg.

  Kosten:
  De kosten kunnen per event verschillen (afhankelijk van type event/duur/grootte van het team). De kosten staan op de website bij de verschillende toernooien vermeld. Bij ieder event wordt de catering verzorgd en zal er een spreker aanwezig zijn om een passend thema te behandelen.

   Email: bedrijf@sportivate.nl
   Telefoon:06-48468268 Jelte Bakker


   Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | info@sportivate.nl | 06 48 46 82 68