Verbinding, samenwerking en stabiliteit

van studie- naar speeldag

Tijdens de ‘van studiedag naar speeldag’ bij jou op school organiseert Sportivate een geweldige speeldag voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8! Tijdens deze dag staat plezier voorop en doen we heel veel leuke dingen, samen. Je kan dus deze dag gewoon naar school komen en doet daar dan allerlei leuke sport- en spelactiviteiten met de Sportivators. Samen met alle kinderen maken we er echt een beweegfeestje van en stimuleren wij jou om je eigen spel(plezier) te ontwikkelen. Jij staat centraal!

Denk aan trefbal, voetbal, hockey en tikspelletjes. Maar ook Jachtseizoen, Levend Stratego, verstoppertje of politie & boefje komen voorbij. Daarnaast is er tijd voor meer ontspannen spelletjes, tekenen, lezen of mag je zelf een spelletje van thuis meenemen. Voor iedereen is er wat leuks te doen en de groepjes worden op leeftijd ingedeeld. Natuurlijk bepaal jij zelf mee bij wie je in het groepje zit.

belangrijk om te weten

 • Voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8.  
 • Kinderen uit groep 1 & 2 in overleg (06 40450000)  
 • 8:30 uur – inloop/aanmelden bij de Sportivator (herkenbaar aan Sportivate kleding)
 • Ca. 10:00 uur – eerste pauze, Sportivate verzorgt fruit en ontbijtkoek
 • Ca. 12:00 uur – lunchpauze, eigen lunch meenemen
 • Reguliere eindtijd school – afsluiten van de dag, de kinderen kunnen weer worden opgehaald door ouders of BSO.
 • Graag zorgen voor sportieve kleding voor zowel binnen als buiten

Hi! je kan ons alles vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanmelding, vraag, samenwerking of meer informatie. Bel 033-7200401 (maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00) of stuur een Whatsapp bericht.

Of loop bij ons naar binnen Disketteweg 1, 3821 AR Amersfoort

  vergaderruimte boeken

  Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vergadering in onze agenda te reserveren of een arrangement met je samen te stellen. Wij hebben er zin in!