SPORTIVATE IS EEN NIEUWE SAMENWERKING GESTART MET FC UTRECHT

Wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat wij een samenwerking met FC Utrecht aangaan.

Wij richten ons als Sportivate zijnde op beweegimpact voor verschillende doelgroepen, waaronder kinderen, ouders, bedrijven en scholen. Wij pakken elke kans aan, om onze beweeg impact te vergroten. En dat doen wij met FC Utrecht binnen het gezamenlijke thema ‘fit’. De ambities van Sportivate en FC Utrecht komen hier samen en versterkten de maatschappelijke waarde van sport, bewegen en ontmoeten.

Als partner van Junior Tigers en Sportcampus Traiectum kunnen wij meer beweeg impact gaan maken. Utrecht-Oost is een sportief gebiedt en heeft toekomst plannen voor de ontwikkeling van dit gebiedt.  Ons innovatieve karakter sluit hierop aan, dit is een mooi klimaat voor de beweeg impact die wij willen maken en kansen die hieruit ontstaan.

Deze samenwerking maakt mogelijk dat wij in en rondom Stadion Galgenwaard kinderfeestjes en evenementen kunnen organiseren.  De Sportivate locatie Utrecht, zal dan ook verhuizen, van naast Stadion Galgenwaard, naar in een eigen skybox.

Daarnaast zullen wij ons met verschillende beweegprogramma’s gaan richten op de Business Club Leden van FC Utrecht.

vergaderruimte boeken

Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vergadering in onze agenda te reserveren of een arrangement met je samen te stellen. Wij hebben er zin in!