de meest laagdrempelige, inclusieve zakelijke competitie van midden-nederland

Business games

Team 1
Punten 70
Team 2
Punten 30

De meest laagdrempelige zakelijke competitie van Nederland. Bewegen zonder zweten is ons motto dus het is ook nog eens erg toegankelijk. Een jaar langs doe je als bedrijf mee aan de competitie en stimuleer jij als werkgever hierdoor een actieve en inspirerende werkomgeving voor jouw medewerkers.

Wij komen 2 of 4 keer per jaar langs met in totaal 12 games, uiteraard kunnen jullie ook een ronde komen spelen bij ons in Amersfoort. Deze games zijn te spelen door jouw medewerkers en hiermee verdienen ze samen punten voor het bedrijf. Deze punten worden vertaalt naar het klassement. Het klassement is live te volgen op de website zo zie je na afloop van elke game op welke plek jullie met het bedrijf staan. Aan het eind van het jaar sluiten wij het geheel feestelijk af met een prijsuitreiking en een lekkere borrel.

Sportivate-Business-Games

Profileer jezelf als waardevolle werkgever

Door deel te nemen aan de Business Games stimuleer je, heel laagdrempelig, dat je medewerkers daadwerkelijk in beweging komen. Bewegen is één van de gezondste dingen die je kunt stimuleren als werkgever. In een tijd waarin medewerkers vaak niet meer in rijen voor de deur staan en je graag je bestaande personeel wilt behouden zul je innovatief moeten zijn en zorg dragen voor een actief werkklimaat. Hier helpen wij je graag bij.

Bewegen zonder te zweten

teambuilding & maatschappelijke betrokkenheid

De diverse games stimuleren creativiteit, saamhorigheid en het zijn van een team. Samen zorgen jullie immers voor mooie resultaten.

Bij elk deelnemend bedrijf, doneren wij direct €450 euro aan een fonds dat beweging stimuleert bij de jongste generatie. Zo draag je bij deelname aan de Business Games direct bij aan een positief en gezond beweeg klimaat.

'We hebben niet lang hoeven te denken om ons in te schrijven voor de Business Games'
Rob Hakvoort, Facility
Geef je op via het onderstaande contactformulier

Hi! Je kunt ons alles vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vraag, samenwerking of meer informatie.
Bel 033-7200401 (maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00) of stuur een Whatsapp bericht.

Of loop bij ons naar binnen Disketteweg 1, 3821 AR Amersfoort

    Direct meedoen aan de business games?

    Vul hier het inschrijfformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!