Playground33

1 september gaat hij open, de Playground33. Al 6 jaar werken wij samen aan de realisatie van deze droom. Een gave plek waar je kan werken, leren, ontmoeten, ontspannen en bewegen.

  • Wij geloven in gelukkige mensen, wij kunnen een gelukkige plek creëren waar mensen graag willen zijn.
  • Wij geloven in anders, wij kunnen een plek creëren waar we anders durven Werken, anders durven Leren en anders durven Leven.
  • Wij geloven in belang, wij kunnen een plek creëren waar belang boven de regels staat.
  • Wij geloven in verandering, wij kunnen een plek creëren waarin we vanuit de verandering kind en ouder kunnen ondersteunen. Waarin we vanuit de verandering kinderen “klaarstomen” voor de echte toekomst.
  • Wij geloven in verbinding, wij kunnen een plek creëren waarin wij verbindingen leggen tussen diverse doelgroepen. Hierdoor stimuleren wij niet alleen synergie maar stimuleren wij ook een inclusieve maatschappij.

Waarom niet dus?

Als wij zo’n vette plek kunnen bouwen gefundeerd op Liefde, Veiligheid en Vertrouwen dan DOEN wij dat. Wij nemen iedereen die hiervoor open staat mee, in de geweldige mogelijkheden van een groeiklimaat.

Waar wij normaal inzoomen op de kleine gebruikers, zoomen wij nu kort in op de grote gebruikers en de zakelijke kansen die de Playground33 biedt voor bedrijven. Zo ontstaat er volop ruimte voor:

Zakelijk huren

Je kan bij ons een kantoorunit huren vanaf 18m2. Ook voor ruimtes tot 200m2 kan je bij ons terecht. Daarnaast kan je als flexwerker aan de slag bij ons waarin je zelf bepaald wanneer of hoelang je komt werken. Het nieuwe werken dus.

Zakelijke ontmoeting

Wij stimuleren ontmoeting vanuit de Playground33. Ontmoet elkaar eens anders. Doe je kwartaal meeting eens in je trainingspak. Geef je team uitje een dynamische tintje. Vier je kwartaal gesprekken eens Zakelijk Gezond. Bij ons kan je terecht voor o.a. Teamuitjes / Vergaderingen / Dag arrangementen / coachsessies / Bedrijfsfeestjes. En past het niet op onze locatie? Dan maken wij een pakket op maat vanuit onze Business Experience.

Zakelijke Gezondheid

De Playground33 biedt een uniek pakket aan hospitality. Voor haar huurders, maar ook voor de omgeving. Wij verpakken dit onder de naam zakelijke gezondheid. Zo bieden wij:

  • Dynamisch pakket met o.a. Brainfood / Energisers / Beweegtussendoortje;
  • Georganiseerd | Sport, Spel en Workshops voor- en na werktijd;
  • Team activiteiten die bijdragen aan ontmoeting, sfeer en geluk;
  • Vergaderfaciliteiten geheel in stijl;
  • Play Café, maandelijkse sessie met alle aangesloten ondernemers.

Genoeg zakelijke kansen dus. Wij gaan de uitdaging aan en stoppen met zaken die al jaren lang niet werken en toch in stand worden gehouden. Je wordt hier uitgedaagd, geprikkeld en gestimuleerd. Zo bieden wij de komende jaren veel “ongedachte” meerwaarde en komen we uit de zakelijke sleur.

Beweegt u mee? Van harte welkom voor een goede kop koffie op de Disketteweg 1 in Amersfoort.

Voor het maken van een koffieafspraak, vragen over de beschikbaarheid van kantoorruimte of andere zakelijke kansen, mailt u naar support@sportivate.nl