Een zomeravond sportief netwerken! Voor velen is dit een utopie, omdat vaak beide ingrediënten niet aanwezig zijn of worden gefaciliteerd. Vanuit Business on the Move zetten wij ons in om bedrijven en hun medewerkers in beweging te krijgen. Dit doen wij door ze te faciliteren en te begeleiden. De wil is er wel bij een bedrijf, maar vaak ontbreekt de knowhow en de kennis om dit zelf constructief van de grond te krijgen.

Vindt maar eens een interessant netwerk, waarbij er ook aandacht is voor het bewegen en sportief bezig zijn met elkaar. En door de ervaring met elkaar, ontstaat er een ongedwongen verbinding. Deze is niet geforceerd, zoals je vaak kan ervaren tijdens een “standaard” netwerkbijeenkomst. Waar er direct met visitekaartjes wordt gestrooid en er snel aan de mens wordt voorbij gegaan en we direct over zaken gaan praten. Ja, natuurlijk is dit belangrijk bij netwerken, om met elkaar een zakelijke connectie te krijgen, maar na de ervaring geeft dit meer inhoud aan de relatie die hieruit ontstaat.

Padel Experience

Donderdag 23 juli stond de Padel Experience op het programma. De vakantie starten vanuit de beweging met elkaar en de ervaring van een geweldige sport. Bart Metze van Padel33 uit Amersfoort startte met de Padel clinic, waarbij de deelnemers werden geïntroduceerd met Padel. Een combinatie van Squash en Tennis. De basis werd uitgebreid behandelt tijdens de Clinic en er werd natuurlijk een lekker balletje geslagen.

Na de clinic werd gestart met het buffet, dat werd verzorgd door Joris & Esther en een prima bodem legde voor de onderlinge competitie. Bij de indeling van de teams is er rekening gehouden met de mogelijkheid van netwerken. Zo werden interessante partijen direct aan elkaar gekoppeld!

Op basis van de deelname heeft iedereen 100 punten verdiend. Deelnemen is namelijk belangrijker dan winnen vinden wij! Maar dat neemt niet weg dat voor de nummer 1, 2 en 3 ook nog punten te winnen zijn. Zo ontstaat er een sportief klassement van bedrijven uit de regio die strijden voor de bokaal van sportiefst netwerk bedrijf. Voor het huidige klassement, klik hier

Voor nu willen wij iedereen bedanken voor hun enthousiaste deelname aan deze geslaagde Padel Experience.

What’s next?

Wij zijn al bezig met de voorbereidingen voor de volgende Experience, namelijk Footgolf. Deze stond vorig jaar ook op de agenda en werd goed bezocht. Iedereen wil zich graag meten met andere bedrijven en een nieuwe sport leren kennen.

Wij wensen je voor nu een goede en gezonde vakantie toe en zien je graag bij onze volgende Experience in spetember!

Informatie en inschrijving Footgolf Experience

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.