Wij zoeken een Sportieve Pedagoog

Wij zoeken een sportieve pedagoog, oftewel een sport en spel expert in de kinderopvang. Ska Kinderopvang en Sportivate gaan een unieke samen – werking aan waarbij ze het beste van sporten, bewegen en spel combineren met een verantwoord pedagogisch klimaat. Hierdoor ontstaan er uitdagende werkplekken die veel ruimte bieden voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Wat ga je doen?

Je komt in dienst van Sportivate B.V. Je gaat hier het unieke Traineeship volgen.

Dit Traineeship hebben we, samen met Ska Kinderopvang (een gezonde kinderopvang en de grootste in de regio Amersfoort), speciaal voor jou ontwikkeld. In de ochtend kan je werken op de verschillende Sportivate diensten, denk hierbij aan de Speel- en Beweegpauze, Kinderspel, Evenementen, Kinderfeestjes of Business uitjes. In de middag ga je aan de slag als pedagogisch medewerker op één vaste bso locatie van Ska Kinderopvang. Hier draai je mee met het team en zorg jij als sport en spel expert voor een optimaal beweegklimaat!

Het Traineeship houdt in dat je elke maand getraind wordt door medewerkers van Sportivate (Beweeg expert) en/of Ska Kinderopvang (Pedagogisch expert) Tijdens e trainingen leer je samen met de andere Trainees. Je doet relevante ervaring op en staat stil bij nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van pedagogisch werken en bewegen. Je ontvangt voor elke training een certificaat. Hiermee ontwikkel je dus jezelf, maar ook je naaste collega’s en het allerbelangrijkste: Je bent er 100% voor het kind!

Wat heb je nodig?

Je bent in het bezit van een niveau 3 MBO Sport & Beweeg diploma, een opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker of een ander diploma waarmee je op een bso mag werken. Benieuwd of jouw opleiding toegang geeft tot dit Traineeship? Check dan de volgende website: Kwalificatie-eis pedagogisch medewerker

Daarnaast heb je flinke affiniteit met kinderen in de leeftijd 4-12 jaar en is het verkrijgen van een geldig VOG geen probleem. Ook ben je in ieder geval drie doordeweekse middagen beschikbaar van 12:00-18:30u.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 16-32 uur conform “CAO Sport”
  • Een unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden
  • Veiligheid, het programma ligt al helemaal klaar voor je
  • Liefde, je mag zijn wie je bent en wij helpen je waar nodig
  • Vertrouwen, we vertrouwen erop dat jij gaat shinen in dit Traineeship
  • Materiaal, zodat je van elke dag een feestje kan maken
  • Expertise van Ska Kinderopvang én van Sportivate

Meer info?

Wil je meer weten over deze uitdaging? Mail naar: vacature@sportivate.nl

Sportivate-Centraal-footer