Start Junior Sportivator Wijk

21 september 2020

Op 21 september 2020 zijn wij, samen met de kinderen uit de wijk Kruiskamp, van start gegaan met het bouwen van de meest leuke Speelclubs van Nederland. Kinderen van verschillende scholen uit Amersfoort hebben zich massaal opgegeven om de ‘baas’  (Junior Sportivator) te worden van hun eigen speelclub in de eigen wijk.

De wijk

Sportivate JSW KruiskampDe wijk Kruiskamp/Koppel was de eerste wijk die van start ging. 8 gemotiveerde kinderen van basisschool de Vlinderslag en basisschool St. Joris waren uitgekozen om aanwezig te zijn voor de eerste training. In deze training stond kennismaking, clubnaam en spelregels verzinnen centraal.
De naam van de club is ‘The Monkeys’ en het is belangrijk dat iedereen respect heeft voor elkaar, iedereen mag meedoen en er mag vooral geen ruzie gemaakt worden. Kortom, een erg leuke speelclub die de normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan;).
Verder zijn in de volgende wijken de speelclubs van start gegaan: Kattenbroek, Vathorst, Liendert, Zielhorst, Nieuwland, Schothorst, Soesterkwartier, Leusderkwartier en Randenbroek.

 

 

 

Zit je nog op de basisschool en wil je meedoen? Dat kan, het is namelijk helemaal gratis… Iets voor uw kind? Houd dan social media en het prikbord op de school van uw kind in de gaten, want zo’n te gekke speelclub wilt niemand missen!

Speelse groet,

Yannick Cornelisz – 0651860078
BuurtSpeelcoach Amersfoort