Jaja, het is officieel! Locatie Sportivate Utrecht aan de Varrolaan 100 is deze week dan echt geopend. Team Utrecht, dat in zijn geheel bestaat uit Ethan van Zwol, Micha Klaassen, Jacco Kuiper en Brian van Hilten, versterkt door 2 stagiaires en 2 juniors, heeft nu dan echt zijn plek gevonden in de Domstad.

Waar Jacco in oktober het team is komen versterken en samen met Ethan losse diensten op de BSO bij Partou is gaan draaien,  waren Micha en Brian al druk bezig met speel & beweegimpact maken bij Smallsteps en Ludens. Sinds november is daar ook nieuwe partner Kinderopvang De Bilt bijgekomen, waar Ethan en Jacco nu ook 3 dagen in de week impact maken! Verdere impact wordt gemaakt bij Partou door de 2 Juniors Dean en Aron.

Naast BSO’s zijn we momenteel actief op 4 scholen in Utrecht. Wel hebben we intensief contact met verschillende scholen/organisaties om dit uit te breiden. De scholen waar al impact gemaakt wordt zijn: De Ludgerschool, de Marcusschool en de Gertrudisschool (2 locaties). Op de schoolpleinen worden we fenomenaal ondersteund door Sha en Hendrik!

Op woensdag 18 november heeft het evenement “Kom je buitenspelen?” plaatsgevonden in het Park Oog in Al. Hier hebben we met kids van Partou en Blos de hele middag buiten gespeeld en allemaal extra kinderen uitgenodigd met de simpele vraag: Kom je buitenspelen? Super mooi om te zien hoe zo een simpele vraag zoveel kinderen naar buiten weet te krijgen!

Iedere 2 weken komt Team Utrecht bij elkaar om de voortgang te bespreken en te kijken welke kansen er nog meer liggen in de toekomstige Speelstad Utrecht.

Wees welkom om een keertje te komen kijken, of gewoon voor een bakkie koffie!

Sportivate Oog in Al