Sportivate-Maatje-header

voor iedereen!

Het Sportivate Maatje is er voor iedereen! Iedereen verdient het om plezier te maken en op een speelse manier in beweging te zijn. Liefde, veiligheid en vertrouwen liggen aan de basis van het Sportivate Maatje. Hiermee willen wij verder bijdragen aan een inclusieve en gevarieerde samenleving.

Persoonlijke wensen

Het Sportivate Maatje is er voor iedereen met of zonder beperking en draagt bij aan jouw persoonlijke wensen. Het Sportivate Maatje kijkt naar wat er wél kan in plaats van wat er niet kan. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” zei Pipi Langkous ooit. En zo is het, toch?

Sportivate-Maatje-Mascotte

Liefde

Bij ons is iedereen welkom. Jij mag jezelf zijn, graag zelfs! Wij zien jou om wie je bent en je mag er zijn. Jij staat centraal en samen kijken we naar een passende activiteit die aansluit bij jouw wensen/behoeften.

SportivateMaatje-Hart-Liefde

JIJ

Het draait om jou. Samen met het Sportivate Maatje werk je toe naar jouw persoonlijke wens of doel en zetten we plezier centraal. Samen boodschappen doen, (rolstoel)wandelen, een spelletje of een leuke sportieve workout.

Sportivate-Maatje-Hart-JIJ

Vertrouwen

Jij krijgt bij ons de ruimte. Wij vertrouwen er op dat jij iets wél kan en helpen je graag om dat te bereiken. Groei heeft ruimte nodig en die ruimte bieden wij.

Sportivate-Maatje-Hart-Vertrouwen

Veiligheid

Bij ons mag je anders zijn, dat zijn wij allemaal. Samen kijken wij naar de mogelijkheden. Vallen en opstaan. Lukt het een keertje niet? Dan helpen wij je weer overeind.

SportivateMaatje-Hart-Vieligheid

– Richard –

“Weer de deur uit en oprechte aandacht voor mij!”

De deur uit

Het kunnen allemaal drempels zijn om de deur niet uit te willen. Wanneer er een passende vorm van beweging gevonden wordt resulteert dit vaak in plezier, één van de kernwaarden van ons Sportivate Maatje. Samen met jouw maatje wordt er gekeken naar een passend (laagdrempelig) beweegaanbod, afgestemd op jouw eigen wensen en behoeften. Jij staat centraal. Plezier, beweging en sociaal contact komen hier in naar voren.

Sportivate-Maatje-Rolstoel

Veelzijdig

Zo kan je bijvoorbeeld een (rolstoel)wandeling maken met het Sportivate Maatje. Er even lekker tussenuit en samen een rondje wandelen in de buurt. Een leuke sportieve bootcamp speciaal voor jou of juist samen met anderen. Een potje badmintonnen vanuit je rolstoel of laagdrempelig bewegen tijdens een sport- en spel uurtje. Het Sportivate Maatje is erg veelzijdig en bepaalt samen met jou wat er mogelijk is. Stap voor stap bouwen we toe naar passende activiteiten en werken wij samen aan jouw persoonlijke doelen tijdens de activiteit.

Corona

Sportivate-Maatje-SchotinderoosWij zien en horen nu (nog) vaker, door Corona, dat er behoefte is aan

 • Bewegen
 • Meedoen
 • Gehoord worden
 • Samenzijn
 • Een maatje hebben
 • Een gesprekspartner
 • Erop uit gaan

Heb jij behoefte aan een Sportivate Maatje of wil jij je aanmelden als Sportivate Maatje? Vul dan hieronder het invulformulier in.
Of neem voor meer informatie contact op met Luuk via maatje@sportivate.nl

  [honeypot contactform]

  Sportivate-Maatje-Kind

  Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | info@sportivate.nl |
  Algemene voorwaarden

  Sportivate-Centraal-footer