De afgelopen weken hebben de Sportivate Kinderfeestjes een upgrade gekregen. Het team van de Sportivate Kinderfeestjes heeft zich ingezet om de kinderfeestjes in een nieuw jasje te steken. We hebben eind vorig jaar een enquête gehouden onder de jarigen, die al een Sportivate Kinderfeestjes hebben gevierd bij ons. Met deze input zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij de nodige verbeteringen en upgrades doorgevoerd.

Sportivate kinderfeestjes thema’s

Sportivate-Kinderfeestje-SlingersAls eerste hebben wij de thema’s opgefrist en dit zowel op de website als de kinderfeestjes zelf.

We maken nu onderscheid tussen de volgende thema’s:

  • Mario
  • Prinsessen
  • Fortnite
  • Ninja
  • Voetbal
  • Circus
  • Lasergamen
  • Spellenmix.

Voor ieder Sportivate kinderfeestje is er een geheel verzorgt programma, met daarin ruimte voor de jarige, om zelf invloed te hebben op zijn of haar kinderfeestje!

De jarigen en zijn of haar vriendjes worden bij zo’n thema ondergedompeld als echte Mario’s, Prinsessen, Fortnite strijders, Ninja’s, Voetballers, Clowns, of Lasergame fanaten! Bij alle feestjes zit onbeperkt limonade, zakjes chips, en een cadeautje voor de jarige inbegrepen. Afhankelijk van hoe lang je wilt komen spelen, kun je ook bij Sportivate komen eten met broodjes knakworst!

Upgrade jouw eigen feestje

Ook heb jij nu de mogelijkheid om eenvoudig jouw kinderfeestje uit te breiden! Wat dacht je van een cool springkussen, stormbaan of een popcorn machine.

Nieuw – Lasergame Kinderfeestje  

Sportivate-Kinderfeestje-LasergameNieuw bij Sportivate is het thema Lasergamen. In ons fantastische pand aan de Disketteweg kunnen we verstoppen, rennen, rollen, schieten, zoeken, kortom: Doen en laten wat we willen! Kom het ervaren!

Je kunt je Kinderfeestje bij Sportivate vanaf nu boeken via onze nieuwe pagina “Kinderfeestjes

 

Met inzet van onze partner Beeldmarq hebben we deze inrichting  gerealiseerd en daar zijn wij heel trots op! De bestellingen lopen al hard binnen… Dank hiervoor!

Bijna jarig? Boek snel!

Sportivate-Kinderfeestjes-HEADER-Taart