Lees hier de maandelijkse update van Jelte, Teamleider Innovatie, en kom erachter of Sportivate echt uitgeput de zomer in gaat…

 

Toe aan vakantie, wie is het niet in juni/juli? Moegestreden, wie is dat niet na een jaar werken in corona tijd? Uitgeput, wie heeft er nou niet een paar dagen nodig om bij te tanken en weer op te laden?

Zal ik heel eerlijk met jullie zijn? Wij zijn nog topfit, superscherp en alles behalve uitgespeeld. De vakantie staat voor de deur, een tijd van ontspanning en genieten. Maar voor team Sportivate ook een tijd van te gekke projecten in de wijken en op het AZC, te gekke zomerkampen, te gekke BSO diensten, te gekke Business uitjes, te gekke tours, te gekke feestjes en te gekke workshops.

Beach

Wij mochten in Juni onze beachvelden realiseren. Een lang gekoesterde droom kwam hiermee in vervulling. Een eigen strandje in het hart van onze mooie stad. Op onze beachvelden, ingewijd tijdens het Sportivate team-uitje van 18 juni, zullen wij komende jaren speel en beweeg activiteiten aan bieden. Denk hierbij aan de Business Games, BSO on the Beach, Amersfoort Beach, Team-uitjes, Youth-Beach, Friends on the Beach en de City of A on the Beach. De sponsor borden waren binnen 10 dagen uitverkocht, genoeg zakelijke support dus om hier een daverend beach succes van te maken.

E-Scooter

Afgelopen jaar vloog ik terug vanuit Mallorca met de bevlogen eigenaar van de Spyder-Wheel E-scooter. Een elektrische scooter, ook deze stond al lange tijd op mijn verlanglijstje. Sinterklaas deed er wat lang over dus ben ik direct op bezoek gegaan bij Patrick van Spyder-Wheelz. Een klein jaar later kunnen wij mededelen dat we de E-scooter Experience aan bieden. Deze tour brengt je langs de mooiste plekjes van onze stad. Kies voor de informatieve tour en leer veel over Amersfoort. Kies voor de duurzame tour en ervaar hoe Amersfoortse ondernemers duurzaamheid toepassen. Kies voor de vitale tour en wissel scooter rijden af met uitdagende opdrachten. Uiteraard voorzien wij de Experience van een flinke portie speelsaus 😉

Playground33

1 September zijn we live met de Playground33. De Playground33 zal zich de komende maand losmaken van Sportivate. Dit doen wij heel bewust, zo kan Sportivate speel- en beweegimpact blijven maken en behouden we focus. De Playground33 bied straks de Speelbasis aan Sportivate, een unieke plek. Een veilige basis waar Sportivate verder kan ontwikkelen, impact kan maken op een nieuw level en waar er gespeeld wordt als nooit tevoren. Wij hebben er ontzettend veel zin in, kom jij binnenkort ook een spelen?

Vakantie

Ontspanning is ontzettend belangrijk, en vakantie moet ook echt vakantie zijn. Wij mogen al een aantal jaren ervaren hoe fijn het is om met een groot flexibel team de zomer in te duiken. Door dit samen te doen bewaken we met elkaar de gezonde balans. Waar de eventbazen op volle toeren draaien met de zomerkampen (waaronder een unieke samenwerking met de YMCA dit jaar) en de buurtSPEELcoaches hun handen vol hebben aan het speelplezier in de wijken en AZC’s kunnen er een aantal captains en Sportivators juist even op adem komen. Wij brengen onze activiteiten met energie en passie, wij spelen met liefde. Wij helpen elkaar en het is toch uniek te noemen dat wij ook dit jaar afstreven op 365 dagen speel en beweeg plezier, gaaf toch?! Klinkt cliché, maar dit kan je echt alleen maar doen als team.