Normale dag

De dag zoals gewoonlijk begonnen met een bak koffie, wat eerst normaal voor mij was om de snelweg op te rijden naar Ermelo werd ingeruild voor een rit van 5 min naar Amersfoort Schothorst.
Met een dosis gezonde spanning begint mijn avontuur bij Sportivate, mooi detail Jelte Bakker en ik zijn al sinds 2016 in gesprek om tot elkaar te komen maar om verschillende redenen lukte het maar niet.
Totdat ik de vacature zag van Sales & Marketing tijger, match made in heaven dacht ik al.

08:30 aanwezig op de disketteweg, weer een bak koffie en kennismaken met Gert van Assen. Na een kleine introductie gingen we naar Fyzie in Amersfoort voor mijn eerste Business on the Move* dag.
Na zelf een ritje te hebben gereden op de E-scooter, werd ik ingemaakt met tafelvoetbal (Thomas) en tafeltennis (Eveline).
Gelukkig was daar Gert die de eer redde voor BOTM met een overduidelijke 0-3 overwinning met het darten (Niek).

Contract

Terug op kantoor was daar eindelijk het moment, het contract tekenen!
Jelte deed dit met mooie woorden en zo werd ik toegelaten tot de Sportivate familie, ongelofelijk trots en dankbaar dat ik deze functie mag bekleden. Eindelijk kan ik alles combineren wat ik leuk vind, mijn baan bij Sportivate en het trainerschap Bij Go Ahead Eagels Onder-18 en uiteraard nog zelf voetballen bij VV Hooglanderveen.
Genoeg voor nu, jullie zullen genoeg horen van mij de komende periode. En natuurlijk kom ik ook graag bij je langs om te praten over de mogelijkheden vanuit Business on the Move.

Sportieve groet,

Mozes

*Business on the Move is het label onder Sportivate dat zich bezig houdt met B2B

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.