Impact maken op de beweegontwikkeling en sociaal-emotioneel welbevinden op jouw school, wij doen het!

Pedagogische ondersteuning & coaching onderwijs

Iedereen verdient alle kansen op volwaardig en leuk onderwijs. In het onderwijs is het enorm van belang dat er ingespeeld kan worden op de behoeftes van de kinderen en dat ze de juiste tools meekrijgen voor de toekomst. Ook de scholen en ouders hebben recht op de juiste tools. Goed voorbeeld doet volgen!

Bij Sportivate staat het spelende kind centraal. Allemaal vanuit onze 3 pijlers; Liefde, Veiligheid en Vertrouwen. Met onze huidige diensten maken wij al speel en beweegimpact.

Met onze pedagogische ondersteuning & coaching willen wij van meerwaarde zijn voor de algehele ontwikkeling van de kinderen. Met deze dienst werken wij aan (vroegtijdig) signaleren en hebben wij aandacht voor de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Dit doen we vanuit verbinding, een krachtige en transparante samenwerking met scholen en ouders (systeem).

Met de coaching trajecten en de (laagdrempelige) pedagogische ondersteuning gaan wij voor maatwerk en bieden we tools voor de toekomst.

Nu is de tijd om verder te bouwen aan fantastisch en waardevol onderwijs!

Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over wat wij allemaal te bieden hebben, klik hieronder op de button om contact op te nemen!  [honeypot contactform]

  Coaching trajecten (individueel / groepen

  Zet bewegen & aandacht weer centraal

  Wil jij weer gelukkig zijn met jezelf, jezelf beter leren kennen, je eigen kwaliteiten ontdekken, weer lekker in je vel zitten? Dan hebben wij de basis al gelegd, want bij ons op de Playground33 zijn alle middelen aanwezig om op ontdekking te gaan.

  Tijdens de coaching is er aandacht voor JOU! Dit doen wij door aan te sluiten op de eigen beleving, met de juiste balans van persoonlijke aandacht, geduld, praktische training en aanmoediging leveren wij een positieve bijdrage in de persoonlijke ontwikkeling. Wij maken leren leuk door een boeiende, fysieke en uitdagende aanpak gericht op bewegen en gedrag!


  Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | scholen@sportivate.nl | 06 18 85 64 19