Maak kennis met Jimi

Maak kennis met ….

Jimi ProfielfotoJimi hendriksen, 22 jaar jong en wonend in Amersfoort. Ik ben een jongen met veel enthousiasme en energie. Ik kan mijn energie heel goed kwijt in mijn werk bij Sportivate. Bij Sportivate krijg ik de kans om het beweegklimaat waar de kinderen in leven, langzaam te verbeteren en meer samenspel te creëren. Persoonlijk vind ik het leuk en belangrijk dat kinderen in deze tijd gewoon lekker kind kunnen zijn en plezier in bewegen ervaren.

 

 

 

Speltip van Jimi – TIKTOK!

TikTokTIKTOK! Tiktok is het helemaal tegenwoordig en veel kinderen gebruiken deze App. Dit hoeft niet altijd slecht te zijn, je kan de kinderen door middel van de app namelijk stimuleren om juist te gaan bewegen. Met tiktok kun je bijvoorbeeld hele leuke dansjes doen. Sportivate heeft sinds kort ook een eigen tiktok account. Volg jij ons al?

Over …

Ik ben inmiddels 2 jaar werkzaam bij Sportivate en in afgelopen 2 jaar ben ik zelf als persoon enorm gegroeid. Vooral op pedagogische wijze en in het werkveld leer je foefjes kennen en gebruiken wat het makkelijker maakt om met kinderen te werken en blijven werken.

Ik ben begonnen op de BSO, vooral met het geven van beweeg-activiteiten aan de kinderen. Inmiddels werk ik ook op de speel en beweegpauzes en geef ik vaak sportifeestjes.

Ik ben heel erg blij met de kansen die ik heb gekregen bij Sportivate en ben van plan om nog lang te blijven.

In de toekomst zie ik mijzelf nog steeds lekker aan de slag bij Sportivate en doen waar ik goed ik ben, kinderen laten spelen en bewegen!

Nog 1 kleine tip

Jimi HandstandKrijg je de kinderen moeilijk mee in spel of bewegen? Doe dan zelf vooral lekker mee. Wees niet bang om in de wereld van de kinderen te kruipen en mee te gaan in de beleving van het moment. Kinderen vinden het juist heel leuk dat je meedoet en het stimuleert ook andere kinderen om lekker mee te doen.