Het Sportivate traineeship

Van uitzenden naar opleiden

Sportivate staat al jaren voor meer beweeg en speel plezier binnen de kinderopvang. Met de inzet van Sportivators, cursussen, workshops en speltassen hebben wij bij diverse partners mooie impact kunnen maken op het beweegklimaat. Hier zijn wij trots op. Wij zorgen er op deze manier voor dat steeds meer kinderen gestimuleerd worden in een actieve leefstijl.

Nieuwe koers

Waar Sportivate door verschillende partners afgelopen jaren regelmatig gezien werd als uitzendbureau hebben we nu heel bewust gekozen om een nieuwe koers te varen. Een koers van gaatjes opvullen naar structurele beweeg impact. Een nieuwe werkwijze in de vorm van een Traineeship.

Het traineeship is een traject waarin we niet alleen diensten invullen maar juist inzetten op een langdurig en blijvend positief beweeg klimaat. De Trainee wordt door Sportivate ondersteund in dit ontwikkel traject. Dit doen wij door:

  • 15 trainingen voor de Sportivator
  • Coaching on the job
  • Analyse van het beweegklimaat op de locatie
  • Cursus: “Hoe speel je het spel”
  • Ontwikkelen van een unieke basiskit met speelmaterialen
  • Het kind in alles centraal te zetten!!

Trots

Met trots mogen wij dan ook mededelen dat wij voor het nieuwe seizoen 11 trainees hebben mogen plaatsen bij onze partners SKA, KOALAH, BZZZONDER. De trainees gaan hier een jaar lang, op een vaste locatie aan de slag.

Ook langdurige en blijvende speel en beweeg impact op jouw locatie creëren? Wij staan klaar voor jullie en de kids. Contact ons op bso@sportivate.nl