Vanuit Business on the Move (BOTM) houden wij ons bezig met de zakelijke gezondheid. En dan focussen wij ons op het faciliteren, enthousiasmeren en begeleiden van bedrijven op het gebied van Voeding en Beweging. Dit in de breedste zin van het woord.

In deze tijd zijn we extra bezig met onze gezondheid. Logisch, maar toch ook raar. We hebben 1 lichaam en daar moeten we zuinig op zijn. Vaak denken we dat we radicaal anders moeten gaan leven, maar grote winst kan al behaald worden met kleine veranderingen.

Met onze (partner) voedingscoach hebben wij een Experience ontwikkeld waarbij wij een interactieve workshop aanbieden gefocust op onze dagelijkse voeding. Met de nodige hapklare theorie, praktische voorbeelden en eenvoudig toepasbare tips & trucs, nemen wij de deelnemers aan de hand mee. Belangrijk is dat het leuk is en je inzicht krijgt in wat voeding met je doet en hoe jij in de dagelijks leven met wat simpele aanpassingen grote impact kan maken op jouw gezondheid.

Een leuk artikel over 11 fruitsoorten die ons kunnen helpen in de strijd tegen de overtollige kilo’s. Nieuwsgierig en wil jij ook met je collega’s impact maken op een leuke en laagdrempelige wijze? Neem gerust contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend kennis maken.

    [honeypot contactform]

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.