Footgolf Game

9 september 2019 was het dan zover, de Footgolf Game van Business on the Move. Op een laagdrempelige en plezierige manier bewegen en netwerken!

In samenwerking met de Footgolf Society Club (FSC) Amersfoort, hebben wij deze Game voorbereid. Namens de FSC heeft Voorzitter & Ex Nederlands Kampioen Footgolf Simon Wetzel een clinic gegeven en hierna hebben de deelnemers een 9-holes duo toernooi gespeeld.

Na 30 minuten Clinic was het tijd voor een heerlijke en gezonde smoothie en boden wij het podium aan Gamespeaker Anne Bakker van Sportivate. Na 10 minuten was ieder geboeid en geïnspireerd om de baan op te gaan in duo’s om met elkaar te gaan spelen. Iedere Game willen wij een bedrijf het podium bieden. Daarbij zullen zij ook het onderwerp vitaliteit aansnijden! Wat doen zij aan vitaliteit en waarom?

In flights van 3 koppels gingen we de gezonde competitie aan. Gaandeweg kwamen onze deelnemers er ook achter dat het niet zo eenvoudig is, als dat het lijkt. En je erg ontspannen moet zijn tussen de oren, wil je dit goed kunnen uitvoeren. En een belangrijke les voor allen: Op 1 hole kan je niet winnen, maar wel verliezen.

Na 9 holes, wat sloten en bunkers verder, waren er 2 koppels gelijk geëindigd met 36 & 38 schoten. Het ene duo strijde om plek 1 en de andere om plek 3. Een shootout moest de beslissing geven! Na 9 holes, veel lol, nieuwe sportieve ervaring, de nodige frustraties en spannende shootouts, was het tijd voor een heerlijk verzorgd buffet.

En zo kwam er aan deze Footgolf Game een einde en kijken we terug op een geslaagd event waarbij de experience centraal stond. Netwerken heeft een hele andere lading op deze manier en geeft nog meer voldoening! Wij hebben de nodige toezeggingen ontvangen van bedrijven die er graag de volgende keer weer bij zijn. Voor 2020, hebben wij al 2 x de Footgolf Game op de agenda gezet.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.