Sportivate-Studiedag-Header

van studiedag naar speeldag!

Zin in een speelfeestje?
Tijdens de ‘van studiedag naar speeldag’ bij jou op school organiseert Sportivate een geweldige speeldag! Tijdens deze dag staat plezier voorop en doen we heel veel leuke dingen, samen. Je kan dus de hele dag gewoon naar school komen maar doet daar allerlei leuke sport- en spelactiviteiten met de Sportivators. Samen met alle kinderen maken we er echt een beweegfeestje van en stimuleren wij jou om je eigen spel(plezier) te ontwikkelen. Jij staat centraal!

Denk aan trefbal, voetbal, hockey en tikspelletjes in de gymzaal bijvoorbeeld. Maar ook Jachtseizoen, Levend Stratego, verstoppertje, poltie & boefje op het schoolplein zitten in de planning. Daarnaast is er ook tijd voor een leuke beweegquiz, tekenen en andere ontspannende spelletjes zoals Weerwolven. Je mag ook een spelletje van thuis meenemen. Voor iedereen is er wat leuks te doen en de groepjes worden op leeftijd ingedeeld.

Voor iedereen is er iets leuks te doen en de groepjes worden zo veel mogelijk op leeftijd samengevoegd. Natuurlijk bepaal jij zelf mee bij wie je in het groepje zit.

Belangrijk om te weten:
  • Gymspullen meenemen
  • Eigen lunch meenemen (12:00)
  • Sportivate verzorgt ontbijtkoek en fruit in de eerste pauze (10:00)
  • Groep 1 t/m 8
  • Na afloop kan je worden opgehaald of met de BSO meegaan.
Koop hier je ticket

Sportivate Studiedag-Speeldag | 19,95,-

Sportivate slingers
Sportivate footer

Een geweldige verjaardagsfeestje? Wij hebben geweldige Sportifeestjes. Nieuw! Buurtspeelcoaches