KAN JE OOK NIET STIL ZITTEN OP HET KANTOOR OF THUIS

DOE MEE MET ONZE BUSINESS GAMES 2022!

€ 1.000,- voor 12 Games een jaar lang op locatie!

Kan je ook niet stil zitten op het kantoor, of wil je met je collega’s gezellig in beweging komen en het opnemen tegen andere bedrijven? Meld je dan aan voor de Business Games! 

Een aanvulling op de kwartaalborrel! Veel bedrijven hebben de Business Games omarmt en gaan de gezonde strijd aan met andere bedrijven uit de regio. Je word ontzorgt als bedrijf en gefaciliteerd op het gebeid van zakelijke gezondheid. De vrijdagmiddagborrel is nooit meer wat ie was geweest. Met de uitdagende en laagdrempelige Games, zien de bedrijven de kwartaalborrel extra aangekleed worden.

Bedrijven zien enthousiaste medewerkers, die in beweging zijn en elkaar op een gezonde manier uitdagen!

WELKE BUSINESS GAMES kan JE VAN ONS VERWACHTEN…

Boksen | Tafeltennis | Darts | E-Scooter challange | Bootcamp circuit | Dammen | Tafelvoetbal | Disc Golf | Jeus de boules

Positief beweeg klimaat

Wij verbinden maatschappelijke vraagstukken van verenigingen en de behoefte van bedrijven om in beweging te komen en bij te dragen aan een positief beweeg klimaat. Er is een platform gecreëerd waardoor het mogelijk is om als bedrijf in te schrijven voor één van de Games. Deze Games worden gehost door (sport)verenigingen en zullen straks maandelijks plaats vinden. Zo krijgen de verenigingen een welverdiend podium en jullie krijgen een geweldige Game en Clinic, van de specialisten!

We creëren
  1. … verbindingen voor bedrijfsleven
  2. … meer plezier in sport en bewegen
  3. … meer oog voor duurzaamheid
  4. … verder dan ‘gezond zijn’
  5. … gezellige en beweeglijke netwerkevents
op maat

Wil je als bedrijf niet ongetraind het speelveld betreden? Wij zorgen voor clinics en/of workshops die aansluiten bij jullie wensen en de komende Business Game. Op deze manier kom je beslagen ten ijs en staat niks het sportieve plezier nog in de weg.

Wil je juist met je bedrijf/afdeling iets beweeglijks ondernemen? Wij denken graag mee, faciliteren en begeleiden dit geweldige initiatief. Samen verzinnen we de leukste events, die beweeglijk, uitdagend en gezellig zijn. Samen staat centraal!

Investering

De investeringen kunnen per Game verschillen (afhankelijk van type/duur/grootte van het team). Bij ieder event wordt de catering verzorgd en zal er een Gamespeaker aanwezig zijn om een passend thema te behandelen.


Top 3 Business Games Klassement
update: 12-04-2022
TTNL (Ronde 1 & 2) 759pt
Finitouch (Ronde 1 & 2) 669pt
Retail Solutions (Ronde 1 & 2) 646pt
Flyer-Business-Games-voorkant-2022
Flyer-Business-Games-achterkant-2022

Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | gert@sportivate.nl | 06 22 43 36 79

Sportivate-Centraal-footer