Sportivator

Onze sportivators werken (intallig) mee op de groep en zijn in te huren voor een dag, week, maand of half jaar. De sportivator komt altijd met een spel en beweeg aanbod, iedere dag weer. Een sportivator draagt onze visie uit en wordt hierin getraind.

De investering voor een sportivator is € 35,10 per uur, exclusief BTW.

Sportivator trainee

Onze trainees volgen een intensief trainingsprogramma van 1 jaar waarin zij leren hoe je een verbeterd speel- en beweegklimaat implementeert in de BSO. Onze meest ervaren sportivators nemen deel aan dit programma en worden voor een termijn van 1 jaar ingehuurd door de BSO.

Dit traineeship biedt vele voordelen waaronder een cursus spelaanbod voor pedagogisch medewerkers en een uniek ontwikkelde spelkist door de kinderen van de BSO locatie.

Interesse? Wij komen graag langs om het traineeship toe te lichten.

Aanvullend

Uit het werken op de BSO en onze jarenlange ervaring blijkt dat wij veel meer kunnen betekenen voor de BSO dan wij voorzien hadden. Wij maken met de inzet van onze sportivators direct impact op de kinderen maar merken dat pedagogisch medewerkers ook openstaan voor onze impact. Deze behoefte van pedagogisch medewerkers hebben wij onderzocht en daarop hebben wij meerdere cursussen en de spelkist ontworpen.

Cursussen

Cursus spelaanbod

Onze cursus spelaanbod is ontworpen om pedagogisch medewerkers in te laten zien hoe belangrijk hun rol nou precies is in het leven van het spelende kind. Een echte eye opener!

Wij nemen pedagogisch medewerkers gedurende 3 uur mee in onze wereld. Dit doen wij door middel van het ontwerpen van spel. De verhouding praktijk/theorie is 70%/30%.

Cursus kinderpartcipatie

Spelen met regels, hoe doe je dit nou? Wie bepaald wat er gespeeld wordt en hoe? Anderen gaan jouw spel aanpassen. Het komt allemaal aan bod.

Wij zoomen in op de 4 verschillende stijlen die een pedagogisch medewerker aan kan nemen binnen het leiden van een spel. Deze cursus is direct toe te passen op de BSO. We leren pedagogisch medewerkers aan hoe je dit toepast bij de kinderen op de BSO. Deze cursus is 100% praktijk.

Cursus spelkist

De cursus spelkist is puur gericht op de materialen en spellen die in de spelkist zitten. De pedagogisch medewerker leert de spellen kennen en uitvoeren. Een nuttige cursus die ervoor zorgt dat de aangeschafte spelkist op een juiste manier ingezet wordt op de BSO.

De Spelkist

Sportivate Speelkist

De spelkist is een kant en klaar product. Wij hebben 3 spelkisten beschikbaar. Eén voor de leeftijdsgroep 4-6 jaar, één voor 7-9 jaar en één voor 10 jaar en ouder.

De inhoud van de kisten bestaat uit 20 spellen en alle daarbij behorende materialen.

De spelkist stimuleert pedagogisch medewerkers om zich bezig te houden met de hoofdzaak; het aanbod voor kinderen. De speluitleg is erop gericht om samen met de kinderen de spellen moeilijker of makkelijker te maken. Daarnaast is het verzinnen van eigen regels altijd mogelijk!

 • Kosten voor jaarabonnement op de spelkist; € 500,-

Bij dit abonnement zit inbegrepen:

 • De spelkist
 • 20 spellen, afgestemd op de locatie
 • 4x per jaar spellenwissel inclusief workshop (1 uur)

We hebben meerdere sportivators, cursussen en spelkisten in ons assortiment. 
Voor meer informatie, neem contact op via bso@sportivate.nl

Slide "Ik wil later ook Sportivator worden!" - Jorrik (7 jaar) Slide "Wat een toffe gasten heb jij in dienst man!" - Mirjam, medewerkster BSO Slide "Huh, is dit echt jouw werk?
Ik wil dat ook, later als ik groot ben!
"
- Judith, (8)

Beweeg impact op uw BSO?
  Sportivate. Alle rechten voorbehouden. | bso@sportivate.nl
  Algemene voorwaarden

  Sportivate-SBB-Erkend-Leerbedrijf
  Sportivate-Centraal-footer