Sportivate-Sportivication-Vakantie-Recreatie

SPORTIVICATION IS (Z)ON

door Richelle

NIEUW van de grond gekomen: de recreatie binnen Sportivate: Sportivication!

Ik hoor jullie al denken: Wattuh? Ik (Richelle) zal het even uitleggen. Want wat betekent recreatie eigenlijk? Wat wordt er precies toegevoegd en wat maakt het verschil met wat we al doen? Eigenlijk betekent recreatie alle vormen van vrijetijdbesteding, dus alle activiteiten naast de dagelijkse verplichtingen bijvoorbeeld. Of te wel ontspanning en vermaak. Binnen Sportivate zal dit vooral aansluiten op de activiteiten van Sportifeestjes en SportEvents.

En recreatie als invulling van de vakanties: binnen- en buitenland. Want ook deze zomer biedt zich weer een nieuwe kans waar we volledig voor willen gaan: Sportivate als onderdeel van het recreatie(animatie)team op één van de campings aan de Costa Brava. De vacature voor De Sportivators voor aankomende zomer is eruit. Hopen dat Corona dit jaar niet weer roet in het eten gaat gooien, maar laten we de moed erin houden en het niet teveel laten beperken op ons handelen voor in de toekomst. Want waar zouden we zijn als we elke dag stil blijven staan? Stil staan om te kijken wat er om ons heen gebeurt? Waarnemen is altijd goed, ben ik van overtuigd. Maar wel altijd de weg weer vinden en doorgaan. Iets wat ik mee krijg vanuit Sportivate en dat motiveert. Zo blijft er nog meer van de grond komen, iedereen is ondernemend. Alles kan wellicht alleen maar gaver en groter worden als je het met elkaar deelt en elkaar helpt. Ieder draagt zijn eigen stukje creativiteit, kwaliteiten, kennis, talenten, verantwoordelijkheid en ondernemerschap bij en Voilà: er staat iets te geks.

Ik ben heel erg blij dat ik mijn kwaliteiten en drijfveren kan en heb kunnen inzetten om zo Sportivication te laten ontstaan, dat is toch wat je wil? Dus nu VAMOS en door en we zullen zien wat er nog allemaal gaat komen.

Sportivate-Poll

 

 

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Sportivate-BuurtSPEELcoach

door Frank

Inmiddels ben ik alweer bijna op de helft van mijn stageperiode. Ik maak grote stappen met mijn scriptie en ook de zoektocht naar nieuwe gemeenten voor de BuurtSPEELCoach gaat onverminderd door, met name op het gebied van sales ga ik de komende periode stappen zetten. Ook op persoonlijk gebied zijn er de nodige ontwikkelingen. Zo ben ik deze week verhuisd, er is vanwege de lockdown genoeg tijd om in te richten😉. Ik heb het dus nog goed naar mijn zin. Via deze blog houd ik jullie op de hoogte!